problem!!!!!

Go down

problem!!!!!

Post  mTi | Freeze on Fri Apr 02, 2010 2:37 pm

iw3mp.exe has stopped working.
What i must do Question Question
avatar
mTi | Freeze
mTi Member

Posts : 68
Join date : 2010-03-17
Age : 22
Location : Hiiumaa

Back to top Go down

Re: problem!!!!!

Post  mTi | orbb09 on Fri Apr 02, 2010 5:01 pm

OOOHHHH i had that problem years ago, it took me days to find a fix but i found it and there are 2 completly different ways of doing it, i only have the first option on windows 7 but its about the same on windows XP i think. Then i have anotherway of doing it, you may want to try the second way, first. oh, and try plugging in a mic if u have 1, that may work 2 : ).

1.Now, for windows 7 go to Start Menu > Control Panel > System and Security. now under where it says Firewall, click on allow a program through windows firewall then go to cod 4 and check it off. > Reboot Computer.

2. Ummmm this is for windows 7, vista and windows XP. go to Start Menu > Control Panel > hardware and sound (or just as sound i think on windows XP) > manage audio devices (i think just on Windows 7 that say that) > Recording (tab) > then enable Stereo Mix > Reboot Computer.

Did either of these solve ur problem? if not, i think i may also have a few other ways Very Happy .
avatar
mTi | orbb09
mTi Member

Posts : 46
Join date : 2010-02-26

Back to top Go down

Re: problem!!!!!

Post  mTi | Freeze on Sat Apr 03, 2010 5:20 am

ty orbb Very Happy
avatar
mTi | Freeze
mTi Member

Posts : 68
Join date : 2010-03-17
Age : 22
Location : Hiiumaa

Back to top Go down

Re: problem!!!!!

Post  mTi | orbb09 on Sat Apr 03, 2010 1:02 pm

np Smile
avatar
mTi | orbb09
mTi Member

Posts : 46
Join date : 2010-02-26

Back to top Go down

Re: problem!!!!!

Post  Psymon on Sun Apr 04, 2010 2:29 am

Question is, what made it break in the first place?

_________________
avatar
Psymon
Webmaster

Posts : 83
Join date : 2010-02-26
Age : 27
Location : Australia

http://worldinchaos.no-ip.org/

Back to top Go down

Re: problem!!!!!

Post  mTi | Freeze on Sun Apr 04, 2010 7:04 am

idk ,i have same problem with all call of dutys
avatar
mTi | Freeze
mTi Member

Posts : 68
Join date : 2010-03-17
Age : 22
Location : Hiiumaa

Back to top Go down

Re: problem!!!!!

Post  mTi | orbb09 on Sun Apr 04, 2010 4:29 pm

when it happened to mine it appeared to be random. I didn't get new hardware or anything, it just happened. That's what annoyed me, not knowing what i did or if some1 else was doing stuff but at least we know how to fix it.
avatar
mTi | orbb09
mTi Member

Posts : 46
Join date : 2010-02-26

Back to top Go down

Re: problem!!!!!

Post  mTi | Inf!niTy on Sun Apr 04, 2010 4:53 pm

I had it once...But it was random and the problem was gone after a restart.

_________________


I R /Holo/InF!n/StAlkR
avatar
mTi | Inf!niTy
Co-Leader and Admin

Posts : 262
Join date : 2010-02-26
Age : 23
Location : Estonia ;)

Back to top Go down

Re: problem!!!!!

Post  |Killinator on Tue Apr 06, 2010 3:43 pm

i don't have that probelm with cod4 but i do have it with cod 1. Any suggestions for that?
avatar
|Killinator

Posts : 29
Join date : 2010-04-05

Back to top Go down

Re: problem!!!!!

Post  mTi | orbb09 on Wed Apr 07, 2010 3:48 pm

just try the same things i posted up above, near top^^^^^^^^
avatar
mTi | orbb09
mTi Member

Posts : 46
Join date : 2010-02-26

Back to top Go down

Re: problem!!!!!

Post  mTi | Freeze on Wed Apr 07, 2010 4:11 pm

fixed
avatar
mTi | Freeze
mTi Member

Posts : 68
Join date : 2010-03-17
Age : 22
Location : Hiiumaa

Back to top Go down

Re: problem!!!!!

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum